25 ΧΡΟΝΙΑ

ΖΥΘΟΣ

Ζύθος: η πρώτη μπυραρία της Ελλάδας!

Ο Ζύθος αποτελεί την πρώτη μπυραρία που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το 1990 στην περιοχή των Λαδάδικων, ενώ 5 χρόνια αργότερα ανοίγει και το δεύτερο κατάστημά του στην ιστορική περιοχή Ντορέ.
Στόχος η δημιουργία μια μοναδικής παράδοσης στον χώρο της εστίασης, η οποία συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου με την φρέσκια μπύρα και το εξαιρετικής ποιότητας κρασί.

Ζύθος Ντορέ: Γεύσεις με θέα το Λευκό Πύργο!

Στον ίσκιο του Λευκού Πύργου, εκεί που παλιά βρισκόταν το ιστορικό στέκι της Θεσσαλονίκης το Ντορέ, με την απαράμιλλη γοητεία και αίγλη που του προσέδιδαν η πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης, βρίσκεται σήμερα το ένα από τα δυο καταστήματα του Ζύθου.
Από την ίδρυσή του το 1995 έως και σήμερα, το Ντορέ-Ζύθος καταφέρνει να είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, λόγω του προσεγμένου περιβάλλοντός του και της αρχιτεκτονικής του που φέρνει αέρα από τα παλιά.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΖΥΘΟΙ

Την τελευταία πενταετία άνθισε στην Ελλάδα μια νέα τάση, η ελληνική μικροζυθοποιία.

Σήμερα αυτή η τάση έχει εξελιχθεί, σχεδόν κάθε περιοχή έχει την δική της μικροζυθοποιία, και διαρκώς εξελίσσεται. Ο Ζύθος, η πρώτη μπυραρία στην Ελλάδα, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια. Αρχικά εντάσσοντας αυτές τις μπύρες στον κατάλογό του και στην συνέχεια έχοντας μόνο αυτές, αφαιρώντας τις εισαγόμενες, επειδή πιστεύουμε ότι:

Συμβάλουν ιδιαίτερα στο οικοδόμημα του ελληνικού γευστικού χάρτη, προσφέροντας μοναδικές συνταγές σε κάθε κατηγορία μπύρας, με παραδείγματα απαστερίωτων και αφιλτράριστων προϊόντων, υψηλής ποιότητας και πλούσιας γευστικής αξίας, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από αντίστοιχα εισαγόμενα.

Δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και στηρίζουν την ελληνική παραγωγή και οικονομία. Έτσι σήμερα στον κατάλογό μας έχουμε μόνο ελληνικές μπύρες, από όλες τις ελληνικές μικροζυθοποιίες, από κάθε πλευρά της παρτίδας μας.

Ας διευρύνουμε τους γευστικούς μας κάλυκες, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική παραγωγή!

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Όραμά μας είναι ο “Ζύθος” να γίνει σαν χώρος, σαν υπηρεσία, σαν γνώση, σημείο αναφοράς στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Πιστεύουμε σε εκείνη την ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς τον καταναλωτή, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Θέλουμε να φέρουμε τον καταναλωτή σε επαφή με τις απαράμιλλης νοστιμιάς γεύσεις της πατρίδας μας και των συνταγών των λαών της Μεσογείου, εκμεταλλευόμενοι τον εκπληκτικό πλούτο των ελληνικών προϊόντων. Θέλουμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία του καταναλωτή για ποιοτικό φαγητό, καλή φρέσκια μπύρα και ποιοτικό κρασί σε προσιτές τιμες, με στόχο την ολική ποιότητα.

ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ

Πρώτον στην καθημερινή αναζήτηση και παραλαβή των καλύτερων φρέσκων πρώτων υλών, που θα αξιοποιήσουμε δημιουργικά στον κατάλογό μας και στα εποχιακά αφιερώματα.

Δεύτερον στη διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν να κατανοούν και να υλοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Τρίτον στο περιβάλλον. Αρχικά των χώρων μας, όπου θέλουμε να φέρουμε τους πελάτες μας σε επαφή με τις αρχές του αιώνα, σεβόμενοι την παράδοση, και στην συνέχεια του πλανήτη, ακολουθώντας προγράμματα ανακύκλωσης και πιστοποίησης.

ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ

Ζύθος στο Ντορέ | Τσιρογιάννη 7 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 27 90 10
Ζύθος στα Λαδάδικα | Κατούνη 5 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 54 02 84
Top