Ο Ζύθος αποτελεί την πρώτη μπυραρία που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το 1990 στην περιοχή των Λαδάδικων, ενώ 5 χρόνια αργότερα ανοίγει και το δεύτερο κατάστημά του στην ιστορική περιοχή Ντορέ.

Στόχος η δημιουργία μια μοναδικής παράδοσης στον χώρο της εστίασης, η οποία συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου με την φρέσκια μπύρα και το εξαιρετικής ποιότητας κρασί.

ΖΥΘΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΡΕ

Στον ίσκιο του Λευκού Πύργου, εκεί που παλιά βρισκόταν το ιστορικό στέκι της Θεσσαλονίκης το Ντορέ, με την απαράμιλλη γοητεία και αίγλη που του προσέδιδαν η πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης, βρίσκεται σήμερα το ένα από τα δυο καταστήματα του Ζύθου.

Από την ίδρυσή του το 1995 έως και σήμερα, το Ντορέ-Ζύθος καταφέρνει να είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, λόγω του προσεγμένου περιβάλλοντός του και της αρχιτεκτονικής του που φέρνει αέρα από τα παλιά.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ 31 ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006.

Σε όλες τις περιόδους υπήρξε στέκι των πρωταγωνιστών της ιστορίας αλλά και μετά ως Ντορέ - Ζύθος συνέχισε να φιλοξενεί προσωπικότητες από όλους τους χώρους της κοινωνικής ζωής.
Η πάλαι πότε μνημειώδης καφετέρια σε νέες περιπέτειες. Έχει γίνει μπυραρία και εξακολουθεί να έχει την καλύτερη θέα προς τον Λευκό Πύργο.
Συνδυάστε την παρακολούθηση ταινιών με τα κλασικά φεστιβαλικά στέκια: το ιστορικό «Ντορέ-Ζύθο» με θέα τον Λευκό Πύργο και ειδικό σινε-μενού.
Cult συνήθεια κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, διαχρονικό στέκι καλλιτεχνών και έμφαση στην παράδοση, είναι το προφίλ του Ζύθου, που ευτυχώς δεν αλλάζει πότε. Είτε απέναντι από το Λευκό Πύργο (Ντορέ), είτε στα Λαδάδικα, αποτελεί εγγύηση. Γιατί είναι καλό να βασίζεσαι σε μερικά σταθερά πράγματα…
Για ελαφριά και πεντανόστιμη πάστα, ψηφίζω linguini al mare στο αγαπημένο μου εστιατόριο Ντορέ Ζύθος. Με αφροδισιακά θαλασσινά και λάιτ σαλτσούλα, ένα ιδανικό πιάτο για μεσημεριανό μπρέικ με τις κολλητές!

ΖΥΘΟΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ

Το 1990 άνοιξε τις πόρτες του ανάμεσα στους ήχους και τις μυρωδιές, τις αποθήκες, τα παζαρέματα και την αεικίνητη βουή του εμπορίου, στα Λαδάδικα.

Στην πόλη δημιουργήθηκε ένας χώρος ξεκούρασης και ανάπαυλας, με δροσερό φως και φιλικούς ρυθμούς, φρέσκο καφέ και μπύρες από όλο τον κόσμο, με οικείες γεύσεις από το παρελθόν.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στα Λαδάδικα. Η πιο δημοφιλής μπυραρία άνοιξε το 1990 και απέκτησε εν ριπή οφθαλμού φανατικούς οπαδούς.
Ο Ζύθος μεγαλουργεί στα Λαδάδικα. Έχει στεγάσει σε ένα υπέροχο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό του 1912 μια γαστρονομική φιλοσοφία που ξεκίνα από το σεβασμό στις πρώτες ύλες, την τοπική κουζίνα και αντικατοπτρίζεται στο σέρβις και το περιβάλλον που εμπνέουν ζέστη φιλοξενία.
Επιλεγμένα υλικά και συνταγές από όλο τον κόσμο σε ένα μοναδικό περιβάλλον, που συγκινεί τις αισθήσεις.
Top